################

Paardensportvereniging

Afferden

Accomodatie

Sinds 2010 zijn we verhuisd naar sportpark de “De Alverman” in Afferden. We hebben hier de beschikking over een zeer ruim rijterrein met een prima bodem, waar volop gereden kan worden!

Regels rijterrein
Aan het prive-gebruik van het rijterrein door leden zijn een aantal regels verbonden:

Het terrein is te openen met de sleutel die is uitgereikt aan degene die daar belangstelling voor hadden. Men dient bij het verlaten van het terrein altijd de poort weer af te sluiten.

Het aanmaken van de lampen moet zoals samen besproken is in het opberghok.

Het is verboden om de lampen binnen 20 minuten na het uitschakelen weer aan te zetten ivm schade aan de lampen. Bij moedwillig deze regel overtreden worden de kosten van een nieuwe lamp aan de overtreder doorberekend.

Na het rijden dient iedereen of een persoon van een groep de mest op te ruimen op de daarvoor bestemde kruiwagen.

Na gebruik te hebben gemaakt van het hindernismateriaal dient dit na afloop weer op dezelfde plek te worden terug gezet, zodat anderen rijbakgebruikers hier geen last van hebben. Verder wordt een keer per week de gehele rijbak gesleept.

De rijbakregels zoals die zijn opgesteld door het bestuur van PVAfferden gelden ook bij privé gebruik van de rijbak.

Het bestuur is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de rijbak voor privé gebruik.

Het is zonder toestemming niet toegestaan om andere personen/combinaties te laten rijden in de rijbak.

Het is niet toegestaan om paarden te longeren in de rijbak.